luni, septembrie 12

Prajitura cu crema mascarpone


Ingrediente foi:

300 g faina;
80 g unt;
4 linguri zahar;
4 linguri lapte;
1 ou;
1 lingurita amoniac;
sare;
vanilie

1. Se freaca foarte bine untul cu zaharul si apoi se adauga, pe rand, 4 linguri de lapte, oul, faina, amoniacul, sarea si vanilia, si se face un aluat care trebuie sa fie bine framantat.

2. Se imparte aluatul in 2-3 parti si se intind 2-3 foi, care se coc pe rand, in tava, la cuptor.

Ingrediente crema:

- 500 g. branza mascarpone sau branza ricotta
- 500 g. branza dulce de vaci
- 200 g. zahar
- 100 ml frisca
- 150 g. fulgi de ciocolata

Amestecati branza mascarpone cu branza de vaci, zaharul, frisca batuta si la final adaugati fulgii de ciocolata.

La final glazurati prajitura cu ciocolata topita.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu