vineri, octombrie 19

Ciuperci umplute cu legume

Ingrediente:

15 ciuperci champignion medii;
2 rosii;
50 gr masline;
1 ardei rosu;
1 ardei galben;
cateva buchete de broccoli;
2 catei de usturoi;
150 gr cascaval ras;
patrunjel;
sare, piper.

Preparare:

1.Ciupercile se spala si se scurg de apa pe un prosop uscat. Nu lasati ciupercile sa stea prea mult in apa, caci vor deveni lemnoase.
2. Rosiile, ardeii, usturoiul si coditele de la ciuperci se toaca marunt.
3. Broccoli se desface in bucatele mici si se adauga legumelor tocate.
4. Jumatate din cantitatea de cascaval ras se amesteca cu legumele tocate.
5. Ciupercile curatate, spalate si scurese de apa se umplu cu legumele tocate. Deasupra se orneaza cu restul de cascaval, felii de masline taiate si patrunjel.
6. Se sareaza si pipereaza dupa gust si se dau la cuptor pentru 25 de minute.



5 comentarii:

  1. foarte draguta ideea... cu ciupercute... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt super delicioase iar acestea aduc cu cele facute de mine la un gratar care nu ai iesit chiar asa bune ca acestea.

    RăspundețiȘtergere
  3. La gratar imi plac si mie cel mai mult..insa cum nu pot face gratar atat de des pe cat as vrea, ma multumesc cu ele la cuptor:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru retata, sunt curioasa cum vor iesi :D

    RăspundețiȘtergere