vineri, iunie 20

Legume cu cascaval la cuptor

Ceva usor, ceva de vara...legume la cuptor.

Ingredinete:

2 dovlecei din soiuri diferite
1 vanata mare
2 rosii mari
50 gr cascaval
2 linguri ulei de masline
1 catel de usturoi
sare, piper
cimbru

Preparare:

1. Toate legumele se taie  in felii subtiri de circa 0,5 cm
2. Se aseaza legumele alternativ in tava.
3. Se stropesc cu putin ulei, se adauga sarea si cimbrul si se dau la cuptor pentru 25-20 de minute, cat sa  inceapa ca se inmoaie legumele putin.

4. Se scoate tava din cuptor si se insereaza printre  legume bucati de cascaval si usturoiul  tocat. Apoi tava se da iar la cuptor inca 15 minute.
5. Se serveste rece sau calda dupa preferinta, ca  garnitura sau fel o alternativa la un fel principal.
Reteta este inspirata de blogul Laurei Adamache : http://www.lauraadamache.ro/2011/03/legume-la-cuptor-cu-crocant-de-paine.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu