Vizitatori
-
Astazi a trebuit sa fac gogosi pentru niste copilasi frumosi si "cuminti". Copilasii sunt in numar de vreo 70.... si ne bucuram...
-
Am vazut aceasta prajitura pe un forum.Reteta este putin diferita de cea pe care o postez. In primul rand nu am folosit Fanta( de unde si...
-
Ingrediente: 15 ciuperci champignion medii; 2 rosii; 50 gr masline; 1 ardei rosu; 1 ardei galben; cateva buchete de broccoli; 2 ca...
-
Ingredinete: 3 vinete medii; 2 cutii de ciuperci; 2 cepe ; 2 ardei grasi rosii; 3 oua sau 1 lingurita rasa seminte de in pisate; 2 ...
-
Ingrediente: 1 kg cartofi rondele; 2 conserve de ciuperci; 1 legatura usturoi verde; 3 linguri de smantana fermentata; 200 ml sman...
-
Ingrediente: 500 gr branza dulce sau sarata(dupa preferinta) 1 pachet paste(am folosit melcisori) 4 oua 100 ml smantana pentru gatit ...
-
Ingrediente: 600 gr faina 2oua 250gr zahar 20gr drojdie 150ml lapte 250gr unt sau margarina 1 lingura samantana coaja rasa de la...
-
Nu stiu altii cum sunt , insa pentru mine primavara nu este desavarsita fara verdeturile ei caracteristice: spanac, salata,urzici,etc. Ince...
-
Ingredinte: 3 cani faina; 2 + 1/2 cani apa; 1/2 cani ulei; 2 cani zahar; 3 linguri cacao; esenta de rom 2 praf de copt; ...
-
Au trecut noua luni de la ultima postare...noua luni in care in fiecare week-end mi-am propus sa postez o noua reteta. Totusi ... de la a v...
Imi place
- Enjoy Desserts
- Ea si Ea
- Ana Maria Ciolacu
- retetecalamama
- Delicii Kronstadt
- Bucataria Paradis
- Bucataria Furnicutilor
- Diva in bucatarie
- Bucatar Maniac
- Ana-Maria
- Naina kitchen
- Retete vegane
- Retete crude
- Ligia Pop
- Gatitul o placere
- Lumea basmelor
- Dobrin Isabela
- Lissa's cakes
- Bucataria Denysei
- Laura Sava
- Edith Frincu
sâmbătă, iunie 16
Rulouri de dovlecel cu branza ricotta
Published :
10:48 p.m.
Author :
Unknown
Ingrediente:
1 dovlecel mare
100 gr branza ricotta( sau urda)
50 gr branza Philadelphia
marar proaspat
sare, piper
1/4 ardei gras
Preparare:
Dovlecelul spalat si uscat se taie pe lungime, in felii groase de aproximativ 0,5 cm. Feliile se coc pe gratarul incins pana se inmoaie, apoi se sareaza si condimenteaza.
Cat se frig feliile de dovlecel pregatim crema de branza. Amestecam cele doua tipuri de branza pana se omogenizeaza . Mararul tocat fin il incorporam in crema si amestecam bine. Potrivim dupa gust cu sare si piper.
Cand feliile de dovlecel pregatite pe gratar s-au racit, putem incepe sa le umplem cu crema de branza. Pe fiecare felie de dovlecel se pune o lingura din compozitia de branza. La centru am pus si o felie de ardei gras, insa poate fi inlocuita dupa bunul plac cu orice alta leguma.
Este un aperitiv usor si sanatos, numai bun pentru o zi calduroasa de vara.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ETICHETE
- Aperitive (9)
- Bauturi (2)
- Deserturi (38)
- Inghetate (3)
- Ovo-lacto vegetarian (18)
- Paine (3)
- Pizza si paste (2)
- Preparate diverse (27)
- Salate (2)
- Sirop (1)
- Supe si ciorbe (4)
- Tarte (4)
- Torturi (9)
- Vegetarian (8)
Doamne salivez nu mai pot :)
RăspundețiȘtergere