Vizitatori
-
Astazi a trebuit sa fac gogosi pentru niste copilasi frumosi si "cuminti". Copilasii sunt in numar de vreo 70.... si ne bucuram...
-
Am vazut aceasta prajitura pe un forum.Reteta este putin diferita de cea pe care o postez. In primul rand nu am folosit Fanta( de unde si...
-
Ingrediente: 15 ciuperci champignion medii; 2 rosii; 50 gr masline; 1 ardei rosu; 1 ardei galben; cateva buchete de broccoli; 2 ca...
-
Ingredinete: 3 vinete medii; 2 cutii de ciuperci; 2 cepe ; 2 ardei grasi rosii; 3 oua sau 1 lingurita rasa seminte de in pisate; 2 ...
-
Ingrediente: 1 kg cartofi rondele; 2 conserve de ciuperci; 1 legatura usturoi verde; 3 linguri de smantana fermentata; 200 ml sman...
-
Ingrediente: 500 gr branza dulce sau sarata(dupa preferinta) 1 pachet paste(am folosit melcisori) 4 oua 100 ml smantana pentru gatit ...
-
Ingrediente: 600 gr faina 2oua 250gr zahar 20gr drojdie 150ml lapte 250gr unt sau margarina 1 lingura samantana coaja rasa de la...
-
Nu stiu altii cum sunt , insa pentru mine primavara nu este desavarsita fara verdeturile ei caracteristice: spanac, salata,urzici,etc. Ince...
-
Ingredinte: 3 cani faina; 2 + 1/2 cani apa; 1/2 cani ulei; 2 cani zahar; 3 linguri cacao; esenta de rom 2 praf de copt; ...
-
Au trecut noua luni de la ultima postare...noua luni in care in fiecare week-end mi-am propus sa postez o noua reteta. Totusi ... de la a v...
Imi place
- Enjoy Desserts
- Ea si Ea
- Ana Maria Ciolacu
- retetecalamama
- Delicii Kronstadt
- Bucataria Paradis
- Bucataria Furnicutilor
- Diva in bucatarie
- Bucatar Maniac
- Ana-Maria
- Naina kitchen
- Retete vegane
- Retete crude
- Ligia Pop
- Gatitul o placere
- Lumea basmelor
- Dobrin Isabela
- Lissa's cakes
- Bucataria Denysei
- Laura Sava
- Edith Frincu
joi, august 23
Budinca cu ciuperci
Ingrediente:
2 cutii de ciuperci champignion;
100 gr cascaval ras;
5 oua separate;
3 cepe mari;
3 linguri fulgi de ovaz;
2 linguri faina tip 000;
1 lingura seminte de chimen;
sare, piper;
turmeric;
marar;
ulei.
Preparare:
Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2 linguri de ulei evitand sa se arda.
Ciupercile se spala de lichidul in care au stat si se toaca marunt, apoi se calesc 2-3 minute impreuna cu ceapa.
Cascavalul ras se amesteca cu galbenusul de ou.
Albusurile se bat spuma tare ca pentru pandispan.
Cascavalul se amesteca cu ceapa si ciupercile calite, apoi se incorporeaza fulgii de ovaz, faina , condimentele si verdeata tocata fin.
Albusul batut se incorporeaza lingura cu lingura in compozitia cu ciuperci, amestecand usor pentru a nu se lasa albusul.
Se aseaza compozitia intr-o forma unsa cu putin ulei si se da la cuptor la 150 de grade pana cand trece testul scobitorii.
Budinca se poate orna dupa preferinta, pe aceasta am presarat putin marar si cateva rosii uscate.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ETICHETE
- Aperitive (9)
- Bauturi (2)
- Deserturi (38)
- Inghetate (3)
- Ovo-lacto vegetarian (18)
- Paine (3)
- Pizza si paste (2)
- Preparate diverse (27)
- Salate (2)
- Sirop (1)
- Supe si ciorbe (4)
- Tarte (4)
- Torturi (9)
- Vegetarian (8)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu