vineri, noiembrie 25

Drob de ciuperci si masline


Ingrediente:
3 cepe mari
2 legaturi de ceapa verde
500gr ciuperci (fierte sau conservate)
100 gr masline
marar si/sau patrunjel
4 linguri pesmet
piper, sare
putin ulei
4 oua
unt sau ulei pentru unsul tavii




Preparare:
Cele 3 cepe se toaca marunt si pun la calit in putin ulei, pana ce ceapa incepe sa sticleasca.
Ciupercile fierte se pun in robotul de bucatarie si se toaca marunt.Maslinele se maruntesc si ele si se amesteca cu ciupercile tocate, ceapa calita, verdeata si ceapa verde taiata nu foarte mic pentru a se putea vedea in compozitie. Se adauga si pesmetul, insa se pastreaza o lingura pentru tapetatul tavii. Cele 4 oua se bat bine si se amesteca in compozitie, pentru a o lega. Amestecul astefel obtinut se pune intr-o tava unsa cu putin unt/ulei si tapetata cu pesmet si se coace circa 50 de minute la foc moderat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu