vineri, octombrie 14

Black Raffaello


Ingrediente:

1 pachet de unt (la temp camerei)
250 g zahar pudra
200 g lapte praf
2 plicuri de vanilie
250 g nuca de cocos
2 linguri cacao
150 gr ciocolata cu unt de cacao( In Lidl)
50gr alune de padure/migdale

Preparare:

Se freaca untul cu zaharul spuma.Se adauga laptele praf,praful de cacao si jumatate din cantitatea de nuca de cocos. Se obtine o compozitie destul de moale.
Se ia din compozitie cu lingurita, se fac bilute (cam de marimea bomboanelor Raffaello originale) . La mijloc se pun alune,migdale. Ies aprox 50-60 de bomboane.

Se dau la frigider cca 1/2 ora pentru a se intari. Cand suficient de tari, se trec prin ciocolata topita si apoi prin nuca de cocos ramasa. Se dau iar la frigider pentru inca 1-2 ore.

Sunt delicioase!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu