Pages
▼
luni, septembrie 12
Prajitura cu crema mascarpone
Ingrediente foi:
300 g faina;
80 g unt;
4 linguri zahar;
4 linguri lapte;
1 ou;
1 lingurita amoniac;
sare;
vanilie
1. Se freaca foarte bine untul cu zaharul si apoi se adauga, pe rand, 4 linguri de lapte, oul, faina, amoniacul, sarea si vanilia, si se face un aluat care trebuie sa fie bine framantat.
2. Se imparte aluatul in 2-3 parti si se intind 2-3 foi, care se coc pe rand, in tava, la cuptor.
Ingrediente crema:
- 500 g. branza mascarpone sau branza ricotta
- 500 g. branza dulce de vaci
- 200 g. zahar
- 100 ml frisca
- 150 g. fulgi de ciocolata
Amestecati branza mascarpone cu branza de vaci, zaharul, frisca batuta si la final adaugati fulgii de ciocolata.
La final glazurati prajitura cu ciocolata topita.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu